Les noies del Sènior B Lékué no van ser capaces de capgirar el marcador a la pista del CEB Sant Jordi, de Rubí i encadenen així dues derrotes consecutives. 

Tot i la bona dinàmica dels primers mesos de temporada, amb una primera volta que permetia inclús somiar a les joves jugadores del Sènior B Femení, el passat diumenge disputaven el primer partit de la segona volta, davant el Sant Jordi de Rubí, equip que els hi ha guanyat la partida tant en l'anada com en la tornada. De de l'inici, les grana a remolc al marcador i sobretot en quan a ritme. Unes locals molt combatives que feien mal ofensivament a les grana que no eren capaces de defensar de manera ordenada. 

Tot i que durant el 3r i 4rt període, es va ajustar el marcador i les noies de Sabadell seguien intentant-ho de totes les maneres possibles, no van ser prou contundents i les locals van acabar guanyant el matx 61-57. Un partit que deixa l'equip tocat, però que de ben segur tornarà a entrenar fort aquesta setmana per tal de poder seguir competint tal i com ho han fet fins ara. Seguim! 

 

RESULTAT: 61-57