Derrota de les grana a la pista del Lima-Horta Bàsquet en un partit dominat per les locals i amb poc caràcter grana, que va fer que finalment acabessin cedint 67-52 malgrat bons moments de joc. 

Les grana que disputen la lliga regular a la màxima categoria, infantil A1, entre els 16 millors equips de Catalunya, necessiten mostrar el seu màxim nivell de joc durant tots els minuts de partits si aspiren a competir al seu grup. Al partit del passat dissabte, les grana varen tenir masses moments de desconnexió que els hi van passar factura. Tot i mantenir el marcador sempre entre 5 i 10 punts per sota les locals, no aconseguien donar el pas de apropar-se o empatar el partit. 

Als darrers períodes, unes grana més centrades, desplegaven els millors minuts de joc i aconseguien retallar distància per posar la por al cos de les locals. Però dues accions consecutives del Lima-Horta, molt encertat des de la línia de 3, sentenciava el partit. Els errors defensius i la manca de caràcter en molts minuts de joc va permetre a les locals guanyar el partit més còmodament del que hauria d'haver estat. La propera setmana les infantils visiten la pista del UE Mataró A. Seguim!

 

RESULTAT: 67-52