Derrota del Sènior A Femení EBYP a la pista del líder Mataró Parc Dori Dori Boet en un mal primer quart que va sentenciar el partit. Des del minut 1 el Boet va sortir a pel seu partit, ritme alt i pocs errors ofensius. Amb un gran talent ofensiu posava el marcador en 21-2, en contra de les aspiracions del Sant Nicolau, que no entrava el partit i semblava un aficionat més de la grada.

En el segon quart el Boet es relaxava però seguia guanyant distàncies per anar-se'n al descans 44-20. Per la seva part les de Sabadell recuperaven sensacions des de la defensa, però l'encert a cistella era pràcticament nul.

Després del descans, Boet es trobaria a un Sant Nicolau amb més ràbia i amb poder de convicció per remuntar el partit des de la defensa, molt agressiva i amb canvis constants. L'electrònic es posava favorable per a les visitants amb un 13-16 i la sensació de 10 últims minuts molt intensos i capaços d'aconseguir la remuntada.

Els últims 10 minuts seguien amb la tònica d'una gran defensa, que es veia insuficient, malgrat estar molt millor en atac. A falta de 2 minuts el marcador era 61-50. L'esforç era titànic, però les jugadores no podrien endur-se la victòria a casa.

Comença la segona volta amb derrota, però amb la sensació de fer coses grans durant el que queda de temporada.

RESULTAT: 68-52