Nova etapa del nostre Cadet 3 Masculí en la categoria B2 que s’estrena amb victòria davant el CB Castellar en un partit d’alta intensitat dominat de principi a fi pels locals.

El jugadors estaven enormement motivats per competir per fi en una categoria més adequada a les seves capacitats i sabien que no seria un partit fàcil. Els nostres van saber mantenir el ritme i el control durant els 40 min i no van donar marge al rival per recuperar l’avantatge creixent dels locals.

El primer període va ser un intercanvi de punts marcat sobretot per la capacitat defensiva de cada equip. Cada cop que hi havia un parcial d’algun dels dos conjunts ràpidament es responia amb un altre parcial a l’altre banda. Sortosament pels locals, el segon període va començar amb un parcial de 10-0 que no van poder respondre i gràcies a això es va poder anar als vestuaris amb un +8 a l’electrònic.

El tercer quart va semblar una repetició del primer: alta intensitat defensiva d’ambdós equips però alt encert ofensiu que només permetia als nostres augmentar la diferència a 10 punts gràcies als 4 punts anotats a l’últim minut. El darrer període va estar marcat sobretot per una baixada d’intensitat dels castellarencs que va permetre als nostres sentenciar el partit amb aquest +22 final.

RESULTAT: 79-57