Derrota del Júnior 3 Masculí Heimdall en un partit amb dues cares ben diferenciades pel conjunt grana. Els primers compassos del partit van ser un allau dels locals, que sortien més concentrats (6-0), però la reacció visitant no es va fer esperar.

Es va endurir la defensa i explotant les debilitats a l’1vs1 del rival va posar-se per davant (10-14) al finalitzar el quart. Segon quart amb una dinàmica similar, tot i que la manca d’encert col·legial feia que no s’eixamplés la diferència al marcador abans d’arribar al descans (15-20).

Al tornar ambdós conjunts dels vestidors l’equip local no va trobar cap mena d’oposició per revertir el marcador i posar-se per davant (23-20). Ni el temps mort demanat pels sabadellencs va sortir efecte, tot el contrari, la diferència es va eixamplar fins els 10 punts (38-28). El CB Parets continuava castigant els nombrosos errors defensius i la manca d’intensitat de l’oponent que es va mostrar apàtic, arribant al resultat final amb la sensació d’haver renunciat a competir el segon temps i, en conseqüència, el partit (50-34).

Canvi de xip, doncs, per intentar competir davant el CN Terrassa B, que arriba com a líder de la competició.

 

RESULTAT: 50-34