El Sènior A Femení EBYP del CE Sant Nicolau recupera el seu joc defensiu durant 40 minuts per endur-se la victòria davant un CB Ipsi que lluita per salvar la categoria. El partit va estar marcat per la superioritat interior de les locals, les quals, es veien molt còmodes jugant entre elles. Als primers minuts la defensa del Sant Nicolau posava en problemes a l'Ipsi, que perdia excessives pilotes, però que es mantenia en partit amb un triple al final del quart.

Els següents 10 minuts serien de total domini del joc interior del grana, anotant entre tres jugadores els 14 punts de l'equip. Mentre el joc exterior defensiu seguia posant en problemes a l'Ipsi, que començava a perdre opcions de partit.

Amb tan sols 11 punts d'avantatge, el descans donaria ales al rival, que guanyaven el 3er quart 10-11 a través del seu 1x1 i distraccions en el balanç defensiu local.

Ja en l'últim quart, de nou Sant Nicolau tornava a defensar de manera agressiva, deixant en 5 punts a les de Barcelona. Un triple a falta de 2 minuts trencava el matx definitivament, tot i que els tirs lliures arreglarien el marcador.

Sant Nicolau a partir d'ara ha de trobar més fluïdesa ofensiva i seguir oferint la defensa de qualitat que és habitual en els partits de casa.

 

RESULTAT: 53-36