Victòria vital del Júnior 2 masculí per trencar una mala ratxa de partits seguits sense conèixer la victòria. Va ser un partit dominat de cap a peus contra un rival directe que en cap moment va baixar els braços.

L’equip local, conscient de la importància del matx, va sortir amb les ganes necessàries per competir el partit. Veníem d’una sèrie de partits sense opcions a competir i teníem la pressió de la obligació de competir i guanyar. Es preveia un partit d’alta intensitat ja que tots dos equips teníem un plantejament similar: molta pressió defensiva, contraatacs i alternatives defensives a mitja pista. El primer quart va finalitzar amb bon sabor de boca amb un 19-15 a favor.

El segon quart va seguir amb la mateixa tendència, amb algunes imprecisions a l’hora de superar la pressió defensiva rival però equilibrades amb el gran joc i aquesta vegada sí acompanyat d’encert exterior. El conjunt grana va arribar a posar-se fins a dues ocasions als +9 però un parcial de 0-6 abans de la mitja part ens feia tocar de peus a terra.

La segona part, el rival va decidir fer zona pràcticament els 20 minuts restants. Però era el dia dels nostres exteriors, amb una circulació impecable i llançaments francs ens feia tenir certa tranquil·litat. Aquest parcial va acabar favorable 26-15. El darrer quart, amb un avantatge de 15 punts, podíem pensar que ho teníem fet però la inexperiència amb marcadors favorables no ens va permetre tancar el partit. Tampoc va ajudar el 7 de 18 en tirs lliures. De totes maneres, en cap moment va perillar la victòria treballada i més que merescuda de l’equip sabadellenc.

 

RESULTAT: 75-64