Partit corresponent a la Jornada 16 del Grup C-A de Lliga EBA on el Sant Nicolau Sabadell rebia la visita del Multiopticas CB Salt Partit. Els dos equips que venien de dues bones ratxes de victòries, així doncs, s’esperava un matx obert i de ritme alt. A l’hora de la veritat, el primer quart va marcar molt clarament la resta del matx, ja que els de Girona van sortit molt endollats en atac.

Gràcies al saber fer del seu home més important, Xavi Torrent  (que va anotar els 8 punts inicials) van iniciar dominant l’electrònic. Recolzats en la seva concentració ofensiva, els de Salt seguien sent protagonistes a pista, mentre que els de Sabadell els va costar 10 minuts entrar al partit (9-18 al final del primer període).

A partir d’aquí, la resta de minuts van ser intents dels de Sant Nicolau Sabadell d'apropar-se al marcador, més amb el cor que no pas amb el cap, provant defenses alternatives, atacs més ràpids...però mai van arribar a baixar la diferència dels 5 punts, ja que el partit va estar molt ben gestionat pels jugadors de Oriol Verdès.

Al final oportunitat perduda pels grana per treure el camp als llocs de permanència i una victòria que deixa als de Salt més a prop dels llocs de liderat.

 

RESULTAT: 63-74