Victòria de molt de mèrit la d'aquest dissabte a Matadepera amb només 7 jugadors Sots-21 disponibles. En aquests partits es fa més evident el bon treball que han vingut fent els jugadors entre setmana durant tot el any i el bon estat físic en el que està l’equip.

Una sortida molt sòlida en defensa i una bona selecció de tir ens va donar el nostre  primer gran avantatge del partit al final del primer quart (8–14).

En el segon quart, vam continuar en aquesta bona dinàmica malgrat alguns problemes de faltes i encara vam estar més encertats en el llançament exterior, amb tres triples en aquest quart. Va ser una pena que al final del tercer quart vam encaixar un parcial de 6 - 0 tancant-lo amb un resultat definitiu de 24-32.

El tercer quart no el vam començar bé i vam permetre que el rival s’apropés i al final del quart, fruit d’una mala sortida de pressió i una mala selecció de tir dels nostres vam acabar amb un igualat 41-44.

Finalment, l’últim quart va estar molt igualat fins que ens vam posar a set punts per  sobre (44 – 51) a poc més de tres minuts del final, però la intensitat del rival i la baixada física nostra al final van permetre que s’arribés al final amb un ajustat 5 -51 fins que un triple de l´Oscar Denamiel va decidir el partit amb un resultat final de 53–54.

 

RESULTAT: 53-54