Tercera derrota consecutiva del Júnior 3 Masculí Heimdall, aquesta vegada com a local davant el líder de la competició, el CN Terrassa B. Una vegada més la irregularitat dels granes no els va permetre competir el partit al nivell esperat.

Malgrat el resultat final l’inici dels col·legials va ser excel·lent, concedint pocs tirs fàcils als rivals i sent pràctics en atac, fet que va permetre un primer parcial de 17-8. A partir d’aquest moment, la precisió es va esvair i els locals van arribar a perdre fins a 10 pilotes en aquest quart, permetent que els visitants capgiressin el marcador i se sentissin còmodes (20-23). Tocava reflexionar, doncs, als vestidors per revertir la dinàmica grana.

Malauradament pels interessos locals, la tònica del segon quart va ser un calc del tercer i els visitants van aprofitar-ho per agafar una diferència important al marcador (23-37). Malgrat millorar la imatge durant l’últim quart i arribar a posar-se només 8 punts per sota (38-46), els esforços van resultar insuficients davant un rival endollat i amb les idees clares. Es va arribar al final, doncs, amb un 40-57 i una gran quantitat de feina per fer abans d’enfrontar-se al proper rival, el CB Castellbisbal Lila.

 

RESULTAT: 40-57