El Sènior B Masculí es va retrobar amb la victòria en el seu enfrontament contra l’AE Badalonès B en un partit que va resultar molt igualat fins al tercer quart, moment en el qual els grana van marxar en el marcador, fruit de la solidesa defensiva i la constància en el treball a les dues cistelles.

El partit va començar amb un parcial molt favorable als nostres però un segona període mes travat, es van igualar les forces, 33 a 31 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, minuts de tanteig entre els dos equips i els locals es fan amb el ritme i la iniciativa del joc.

Els últims deu minuts van servir per assegurar el resultat, tot i els esforços dels visitant per entrar de nou. Finalment el 77 a 63 final fa honor als mèrit fets pels nostres.

RESULTAT: 77-63