Importantíssima victòria del Sant Nicolau Sabadell a la pista del BC Martorell-Solvin en la jornada 17 del Grup C-A de lliga EBA. Malgrat la derrota a casa contra el Salt de la jornada passada, el conjunt sabadellenc arribava en dinàmica positiva d'entrenaments. L'equip local, però, també es plantava al matx en un bon estat de forma, ja que portava una bona ratxa de 6 partits guanyats seguits.

El partit va començar amb una forta defensa de l'equip sabadellenc. El joc del Martorell es fonamentava en jugades individuals dels exteriors Henrique Piedade (10 punts) i Àlex Hernández (6 punts). Amb un parcial de 28-23 finalitzava el 1r quart. 

Al segon quart el Sant Nicolau va començar a defensar amb més intensitat. Com a conseqüència va realitzar un parcial de 12-17. Amb empat a 40 s'arribava al descans. 

A la represa els grana van pujar novament el seu nivell defensiu. Aquest fet va ser important per tal que el conjunt local entrés en una dinàmica negativa. Només les accions individuals de David Jofresa evitaven que el conjunt sabadellenc trenqués el partit de manera definitiva. Al final de 3r quart 56-67. Cal destacar en aquest quart la gran direcció de joc i aportació ofensiva de Nil Angelats (12 punts al 3r quart).

El darrer període va començar amb 4 accions seguides dels sabadellencs que augmentaven la diferència fins als 20 punts. Malgrat la forta pressió a tota pista dels últims minuts el Martorell no va poder capgirar el marcador.

Les disposicions tàctiques alternatives i l'encert als tirs lliures van permetre la victòria final per 71-83. Bon partit del conjunt entrenat pel Santi Suso que permet a l'equip sabadellenc treure el cap a les posicions de permanència.

A destacar el gran paper de Larry Ewulu (27 de valoració) i Marc Sobrepera (24 de valoració); però sobretot el gran joc col·lectiu demostrat a la pista del que era fins diumenge líder de la lliga.

Amb 3 partits guanyats dels 4 jugats a l'any 2017 el Sant Nicolau sembla que entra en una dinàmica molt positiva. El conjunt col·legial intentarà de nou la setmana vinent seguir en estat de gràcia al pavelló del carrer Jardí, on tindrà un duel amb l'actual 3r classificat de lliga, el Made in Menorca.

 

RESULTAT: 71-83