Victòria treballada del Sènior A Femení EBYP. Un partit marcat per la superioritat defensiva del Sant Nicolau, però on l’AB Premià castigava al més mínim error, portant el partit a una certa igualtat durant gairebé 30 minuts. El primer quart arrencava amb gran encert del Sant Nicolau, arribant als 19 punts en 10 minuts, que venien d'encerts en el joc interior, on el Premià només disposava d'una jugadora en aquesta posició.

Sabent doncs el conjunt local, que per dins no farien mal, el seu joc es basava en el tir exterior, el qual donava algunes ales en els últims dos minuts de la primera part, precedits d'una relaxació defensiva de les noies de Sabadell. Amb 18-32 Premià aconseguia un parcial 7-0 per ficar-se en partit.

Els tres primers minuts de la segona part van ser de confusió i caos, deixant tirs alliberats a les locals, les quals es posaven a 3 punts (33-36) gràcies a dos triples seguits. A partir d'aquí el Sant Nicolau recuperava la seva fortalesa interior, anotant 11 dels 18 punts del quart.

Tant al final del tercer quart com els últims 10 minuts de partit, Sant Nicolau defensava molt millor i obligava a centrar l'atenció de l'AB Premià en el joc interior, aprofitant, en aquest cas, les jugadores més petites per poder córrer i fer tirs més còmodes.

Partit complicat en pista complicada, que ha de servir per aprendre a patir fora de Sant Nicolau.

 

RESULTAT: 48-64