Segon partit clau i segona victòria consecutiva del Júnior 2 masculí a la difícil pista del CB Tarragona. Un partit marcat per les baixes del conjunt sabadellenc (tan sols disponibles 6 jugadors) i que, gràcies a l’aportació de 4 jugadors de diversos equips han pogut competir i emportar-se la victòria contra un rival directe.

El primer quart, l’equip ha tingut dubtes. Uns dubtes d’altra banda normals degut a que no hi havia automatismes entre els components de l’equip i hi havia una manca de comunicació. A més a més, afegit a les moltes pèrdues de pilota (la majoria no forçades) el resultat es reflectia amb una diferència de 16-11 pel conjunt local.

Tot l’equip sabia el que calia fer per guanyar el partit: endurir la defensa per tal de produir accions ràpides a camp obert, aprofitant l’amplada i llargada de la pista. Precisament és el que va succeir el segon quart de forma molt clara, encadenant defenses i contraatacs consecutius en diversos parcials positius. A partir de llavors el Sant Nicolau va ser amo i senyor del partit. El descans el resultat era de 24-31.

El tercer quart, l’equip tarragoní havia de fer alguna cosa per parar la sangria anotadora del visitant, i va plantejar una defensa zonal. Al descans havíem parlat d’un possible canvi de defensa rival en zona. Era el primer gran problema que afrontàvem, ja que no teníem clar cap sistema ofensiu per contrarestar-la. Però quina millor forma de trencar una defensa conservadora que a base de contraatacs i triples. De totes maneres, aquest encert ofensiu no anava acompanyat d’accions defensives de mèrit i no vam tenir la possibilitat de marxar al marcador (43-53 al final del tercer quart).

Quedava un quart on sabíem que de ben segur el conjunt tarragoní cremaria tots els cartutxos que podia. Van seguir amb alternances defensives però el Sant Nicolau seguia responent des de la bona circulació i encert des de la línia de 6.25. Tot i així, el Tarragona, fruit d’una sèrie d’accions a prop de cistella amb un interior molt polivalent, va aconseguir el seu objectiu: entrar a partit i jugar amb els nervis visitants. Amb un 50-58 a falta de 5 minuts, el nostre Júnior 2 Masculí va tancar el partit de la millor forma possible, amb un parcial de 4-13 que deixava sense opcions a patir per la victòria. Molt satisfets de l’esforç global de tots els que han participat en el partit.

 

RESULTAT: 54-71