El diumenge matí es va veure probablement el millor partit de la temporada del Sots-21 Masculí, tant per la qualitat del rival com pel nivell de bàsquet del nostre equip.

El rival era el líder invicte de la lliga, Sant Medir, que portava 16 partits sense perdre. El partit va començar amb molt de ritme i intensitat per la nostra part. El rival es mantenia en el matx per l’encert puntual des de 6,75 i la seva capacitat atlètica al rebot ofensiu. Final del primer quart: 22 - 14.

Al segon quart es va continuar la mateixa dinàmica arribant a tenir un avantatge de 13 punts a favor nostre, 32 - 19, que no vam poder mantenir al final del quart que s’hi va arribar amb un 32 - 26.

Al tercer quart, errors puntuals a sota de la cistella i diversos triples de Sant Medir ben defensats per part nostra cap al final del quart van deixar  el marcador en un 52 – 50 quedant tot obert al darrer quart.

Finalment, a l’últim quart va haver-hi un seguit d’accions “teva-meva” en què cap equip  va aconseguir una renda de més de 5 punts i vam arribar així a la darrera jugada a 63 - 62 amb només 14 segons de temps. Un últim tir forçat i ben defensat va tocar l’aro i va ser rebotejat per un jugador seu que va aconseguir la última cistella per un definitiu 63 - 64.

 

RESULTAT: 63-64