El Cadet 2 Masculí Interterritorial va aconseguir una victòria molt necessitada. El partit va ser difícil i el BAM va poder guanyar en tot moment, però gràcies al seu físic i als triples els grana van poder treure’l.

El primer quart va començar amb un espectacular parcial de 17 a 0 gràcies a una intensíssima defensa i als contraatacs. Just després, el BAM, va espavilar i va entrar de mica en mica al partit .

A partit del segon quart i fins al final del partit, el BAM, va posar-se en zona, tot i que no va impedir els triples dels grana, però sí els seus contraatacs. Això, els va frenar l’anotació i el BAM va remuntar alguns punts.

El tercer període van seguir amb la zona, però, en algun moment la van treure. El Cadet va sortir amb forces i va guanyar algun punt més de avantatge però, degut al rebot defensiu i a les segones oportunitats, el rival va poder-les aprofitar i posar-se a menys de 10 punts, tot i això no van deixar de lluitar i van recuperar bé el seu avantatge.

L’últim quart va ser complicat perquè el BAM encara es creia capaç de guanyar, però  no van poder amb el joc del nostre Cadet.

 

RESULTAT: 75-66