Tercera victòria consecutiva del Júnior 2 Masculí del club, fet insòlit en el que portem de competició. Un pas molt important de cara a les aspiracions del conjunt sabadellenc ja que vam ser capaços de superar un rival de la part alta de la classificació.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles, amb les defenses dels dos conjunts poc centrades i els atacs molt dinàmics. El Sant Fruitós, basat exclusivament amb les rapidíssimes transicions, va agafar els primers avantatges al marcador mentre que el conjunt sabadellenc requeria de accions treballades en atacs estàtics (11-16 minut 6). A partir de llavors, primer moment clau del partit: parcial de 16-2 per acabar el primer quart amb una pressió asfixiant del conjunt local i unes transicions acabades amb llançaments exteriors.

La sortida del segon quart va ser favorable al conjunt del Bages, amb un 2-8 de parcial els 5 primers minuts. El Sant Nicolau havia perdut per uns moments les transicions ràpides i com que no assolia els bàsquets no donava peu a pressionar el rival. Després d’un temps mort local, la cosa va canviar i va arribar el segon moment clau: parcial de 23-5 passant per sobre el rival d’una forma molt imponent amb un triple final de més enllà de la línia de mig camp al darrer instant de la primera part.

El partit estava en una molt bona posició, però calia certificar-ho amb un bon tercer quart, un fet que no va ser possible. El Sant Fruitós va canviar el xip, va sortir molt endollat amb encert des de la línia exterior i corrent al contraatac com al principi de partit. Però encara va ser pitjor el canvi del nostre conjunt. Havíem oblidat de defensar a tota la pista després d’anotar i el que és pitjor: la nostra defensa deixava de ser consistent i cada atac era cistella rival. El millor del tercer quart va ser el marcador, que es va sostenir gràcies a diverses accions de gran mèrit i tan sols vam perdre el parcial per 17-21.

El darrer quart l’iniciàvem amb +15, però el parcial de sortida de 0-9 ajustava el marcador. A partir de llavors, els 4 minuts restants va ser un intercanvi de cistelles, amb defenses solides locals i control de rebot van permetre entrar al darrer minut amb el partit sentenciat. Tocava lluitar per el bàsquet average que estava a -5 i finalment vam assolir també aquest repte.

 

RESULTAT: 80-70