Victòria vital pel Sant Nicolau Sabadell davant el tercer classificat, el Made in Menorca al pavelló del carrer Jardí per poder mantenir-se dins les places de permanència, en una jornada en que tots els equips de la part baixa de la classificació han guanyat. Els de Menorca, que lluiten per l'ascens a LEB Plata des del principi de temporada, van arribar a Sabadell després d’un desplaçament molt llarg.

Però arribar de les Illes Balears just a Sabadell per jugar el partit lluny de ser un handicap, van sortir concentrats i amb el seu cinc inicial de gala. dos primers quarts van ser un intercanvi de cops, amb un domini molt important del joc interior dels de les illes, amb jugadors per dins amb molt més pes i experiència. S’arribava a la mitja part amb un punt d’avantatge pel menorquins, després que els col·legiats no donessin per vàlid un triple de Dani Juan sobre la botzina.

A la segona part la situació va canviar, amb un major encert en els tirs de tres punts de Sant Nicolau Sabadell i un domini del rebot defensiu que els va permetre entrar a la recta final del partit 7 punts a sobre, gràcies a la direcció de Nil Angelats, l'encert de Lluis Curto i la intimidació de Larry Ewulu. El Menorca ho va intentar fins al final, jugant amb 3 pivots els minuts finals, però al final 12 punts de diferència i una victòria importantíssima que dona aire als col·legials.
La setmana vinent arriba un partit transcendental a Saragossa contra El Olivar, rival que es troba lluitant per sortir de les places de descens. El club està preparant un desplaçament massiu amb bus fins a Saragossa per tal que l’afició grana pugui donar suport a un equip que es troba en un bon estat de forma.

 

RESULTAT: 84-72