Partit molt intens, els que es va viure entre el Sènior B Masculí Calderón Sport i el CN Caldes, on els dos equips van jugar a un molt bon nivell i van disputar-se la victòria fins als instants finals.

La primera part va tenir moltes alternances en el marcador, va començar amb domini dels nostres, mentre que els visitants es van fer amb el control al final del primer quart i principi del segon. Però van ser els grana els que van refer-se en els instant finals de quart, fet que els va permetre arribar 40 a 35 al descans.

Després del pas pels vestidors, els nostres sempre van anar per davant en el marcador, però amb petites rendes que feia que els visitants tinguessin opcions fins als últims segons de partit.

La defensa en els instants finals més l'encert en els tirs lliures en els moments calents del partit van permetre que la victòria es quedés a casa 74 a 69, sumant així la tercera consecutiva.

RESULTAT: 74-69