Després de la desfeta de la setmana passada, els grana s’enfronten contra l’únic rival invicte del grup amb ganes de corregir la derrota anterior però també de plantar cara Al CB Sant Pere de Terrassa.

Un inici dominant permet instal·lar un petit avantatge en el marcador i evidencia que no hi ha tanta diferència com la classificació pot fer pensar. Malgrat arribar a estar 11 punts per davant, el segon període és un desastre degut a la introducció d’una defensa pressionant que de primeres els nostres no acaben de saber sobrepassar. No només es perd l’avantatge sinó que s’arriba al descans 4 punts per sota i amb la moral força baixa.

Sortint del vestuari sembla ser que els sabadellencs encara estan tocats per l’últim parcial ja tarden 5 minuts a plantar cara un altre cop; 5 minuts que instal·len un dolorós diferencial de -9. Però el partit encara no s’havia acabat ja que una molt bona rotació dels grana va ser capaç no només d’igualar el marcador sinó de posar-se per davant i tot. Malauradament es va trencar aquesta bona dinàmica i no es va tornar anotar en tot el que quedava de partit.

 

RESULTAT: 51-39