Treballada victòria del Júnior 3 Masculí Heimdall davant un rival directe en la classificació com és el CB Castellbisbal Lila. Partit on ambdós conjunts no arribaven en les millors condicions, ja que només havien estat capaços de guanyar un dels últims 4 partits.

Com ja ha succeït en els últims partits, els primers minuts van ser de domini local, practicant un bàsquet vertical i sent agressius de cara a cistella. Després d’un temps mort visitant, però, les forces es van equilibrar i es va arribar al final del primer quart amb un resultat de 16-13. A la represa eren els col·legials els que eren incapaços d’enllaçar bones jugades i a més a més es perdia solidesa defensiva. Malgrat això, es mantenia una renda de 2 punts abans del pas pels vestidors.

Les sensacions no acabaven de ser positives (com als últims partits) i l’equip era conscient que havien de revertir la situació si volien emportar-se el partit. Dit i fet. Els locals van aprofitar la mala sortida visitant per agafar una renda al marcador que es va disparar fins als 15 punts al finalitzar el tercer període. Malgrat això el partit no va quedar sentenciat i gràcies a l’encert visitant juntament amb la defensa alternativa van ajustar el marcador fins el final (59-55).

Un altre derbi vallesà, aquesta vegada contra el CN Caldes, servirà per comprovar els progressos de l’equip.

 

RESULTAT: 59-55