Important victòria del Júnior 2 Masculí Masiá de Sant Nicolau contra el JAC Sants, en un partit per la lluita contra la permanència. Partit dominat des del minut 1 fins al 40 amb contundència contra un rival desesperat per aconseguir puntuar per fugir de les darreres places de la classificació.

El matx no podia iniciar de millor manera: la intensitat, el ritme, l’encert l’aportava l’equip local mentre que el rival va començar desdibuixat. Prova d’això el parcial de 10-0 en menys de 3 minuts marcava l’objectiu clar de l’equip sabadellenc. El primer quart va seguir amb un ritme trepidant, amb l’equip Barceloní reaccionant en moltes ocasions degut a errors nostres.

El segon quart encara va ser més contundent, amb un parcial de 22-6 que sumat al parcial del primer quart de 27-16 marxàvem amb +27 al descans. Aquest període vam sumar estabilitat defensiva al mateix ritme i agressivitat ofensiva.

La segona part va ser una altra història. Volíem però no podíem mantenir la concentració. El rival es va refugiar en una defensa zonal els 20 minuts restants i va aprofitar els primers minuts de quart que teníem problemes per atacar-la. Però el més greu era que deixàvem de defensar i encadenaven atacs ràpids amb molt d’encert. El parcial de 8-19 feia pensar que el partit no estava tancat i que el darrer quart seria molt feixuc

Però no va ser així, vam començar anotant amb facilitat i vam recuperar la identitat defensiva i quan som capaços de sumar aquests dos aspectes l’equip rutlla sol. Els darrers 5 minuts van ser sense interès pels dos equips, la qual cosa vam assolir una victòria decisiva i amb certa tranquil·litat. A partir d’ara, cal afrontar el tram final de temporada amb molta concentració ja que ens afrontarem als millors equips de la lliga.

RESULTAT: 81-59