El Mini Masculí Grana iniciava la segona volta de la Fase Regular visitant la pista del líder invicte del grup, l’UE Gaudí A.

El partit s’iniciava amb dubtes per part dels grana, que veien com el rival s’imposava en els primers dos períodes agafant una renda de 14 punts. A partir d’aquí, canvi de mentalitat i actitud, on els nostres van saber competir molt bé, defensant agressivament i sent més efectius a cistella.

Aquest canvi va permetre anar retallant la diferència al marcador fins arribar a un final ajustadíssim on no van poder culminar la remuntada i es van quedar a una sola cistella d’empatar el matx.

Bon partit, del qual s’ha d’aprendre a competir millor i ser més constants durant els 8 períodes.

RESULTAT: 74-72

 

El partit a la pista del Roser corresponent a la segona jornada de competició es va iniciar al mes de gener, però a causa de la pluja va quedar suspès a la mitja part.

Fins aquell punt, els grana anaven dominant el partit amb un avantatge de 10 punts i demostrant una bona intensitat en tots els aspectes del joc.

Els sabadellencs volien que la represa fos igual i van sortir endollats a pista al 5è període que es va jugar dos mesos després. Aquesta precipitació, però, permetia veure bones defenses però moltes pilotes perdudes en atac.

Anaven passant els minuts i els nostres s’anaven centrant a pista, mantenint la concentració defensiva i trobant millors opcions ofensives. Finalment no només van poder mantenir l’avantatge aconseguit abans de la suspensió si no que el van poder augmentar per endur-se una meritòria victòria

RESULTAT: 51-65