Derrota a la pròrroga del Júnior 3 Masculí Heimdall en el derbi sabadellenc contra el Sabadell Sud CB jugat al Pavelló del Sud.

Malgrat que l’horari del partit i les condicions de la pista (estreta i amb poc espai per les bandes) feia complicat desplegar el joc dels col·legials, van sortir amb les idees molt clares i van marcar la diferència durant els primers 10 minuts, sent verticals cap a cistella, agressius en defensa i finalitzant transicions i contraatacs sense gaire oposició del rival. Només un canvi de defensa (defensa zonal) que va proposar l’entrenador local i que ja no abandonaria en tot el partit va aturar la producció ofensiva visitant, finalitzant el quart amb 6-18.

La falta d’idees dels visitants a l’hora d’atacar la zona feia que només fossin capaços d’anotar 5 punts al segon període. El fet més preocupant, però, eren els 18 punts encaixats que capgiraven el marcador i posaven per davant a l’equip local (24-23) abans del pas pels vestidors. Es necessitava un canvi de dinàmica (sobretot defensiva) dels col·legials si realment volien seguir tenint opcions d’emportar-se el partit. Començava el tercer quart i les bones defenses visitants no rebien la recompensa del bàsquet ja que seguien trobant dificultats per atacar la zona rival.

Mateixa dinàmica en els últims deu minuts, on cap dels dos equips aconseguia un avantatge suficientment ampli per controlar el partit. S’arribava a l’últim minut amb una diferència mínima pels visitants, que no van ser capaços de sentenciar el partit degut als tirs lliures i les pèrdues de pilota i donaven l’oportunitat al Sabadell Sud d’empatar el partit a falta de 8 segons pel final. Segon temps extra de la temporada, doncs, pels grana, que va acabar amb el mateix final: derrota ajustada degut al desencert ofensiu mostrat durant el partit.

La lliga no s’atura i el Júnior 3 Masculí viurà un duel directe amb l’equip que el precedeix a la classificació, el Bàsquet Can Parellada, el diumenge a les 11h. Us hi esperem!

RESULTAT: 52-50