Diumenge al matí es disputava al pavelló de Can Jofresa un derbi vallesà, on s'enfrontaven la Jet Rosa i el CE Sant Nicolau 2.

El partit va començar i es notaven els nervis per ambdues parts, perquè hi havien errades que no eren habituals en els dos equips. Un cop els nervis fora el partit estava força entretingut però ni les egarenques ni les grana dominaven el partit era un partit que anava a ratxes, el primer equip que aconseguís imposar el seu ritme durant una estona s'emportaria el partit.

Tornant de la represa les locals van agafar una lleugera avantatge degut al poc encert que estaven tenint les nostres durant tot el partit, tot i que no era el dia de les grana de cara a cistella no paraven d'intentar-ho sense donar per perdut el partit i a darrere , en defensa, anaven a totes i amb moltíssima intensitat. Però per desgràcia no va ser el dia per les del carrer jardí que per mala sort no tenien claredat de cara a cistella tot i no deixar d'intentar-ho en cap moment, que la constància és el que importa per poder seguir millorant.

Ara toca carregar piles durant la setmana per poder realitzar un bon partit aquest cap de setmana.

 

RESULTAT: 43-33