Continua la bona ratxa a casa del Júnior 2 Masculí Masiá, amb les darreres 4 victòries en 4 partits disputats al carrer Jardí.

Aquesta darrera, de forma contundent contra el TGN culminant un partit força complet.

L’equip local va sortir amb la directa com és habitual, amb ritme ofensiu impulsat des de la bona defensa pressionant tota la pista. Però faltava contundència i en moments concrets també l’encert que ens tenen habituats. De seguida vam agafar els primers avantatges (16-9) i l’equip Tarragoní, jugant més al tram-tram i aprofitant-se d’alguns errors en la pressió del Sant Nicolau. Resultat a la fi del primer quart 16-13 amb bones sensacions.

Segon quart amb rotacions però amb la mateixa mentalitat, però aquesta vegada amb una mica més d’eficàcia, culminant ràpids contraatacs i amb una defensa consistent. El rival no tenia prou arguments més que algunes superioritats al poste baix. Per primera vegada al partit ens vam posar per més de 10 punts, barrera psicològica. A la fi del segon quart, amb un triple local marxàvem amb un còmode avantatge de +17.

El tercer quart poc van canviar les coses, bé l’equip tarragoní va posar tota la carn a la graella i nosaltres ens dedicàvem a contenir el seu atac, més físic que tècnic, però sense tenir l’ambició suficient per matar el partit. L’avantatge s’anava reduint perillosament però més per culpa nostra que per encert rival. Final del tercer quart 57-47.

Però al temps entremig, vam acordar finalitzar el partit amb la suma de treball i gaudir, i això va ser el que va succeir. Tot i que el Tarragona es va arribar a posar a 9 punts 63-54, de cop un parcial definitiu de 13-0 ens donava la tranquil·litat que necessitàvem.

Una victòria molt important que ens assegura la permanència de la categoria, un objectiu que ens havíem proposat i a falta de tres jornades hem assolit.   

 

RESULTAT: 77-59