Molt bon partit, en línies generals, del Sots-21 masculí el dissabte a casa contra un dels millors equips del nostre grup.

El nostre equip va fer un partit molt lineal amb molt bona intensitat en tot moment i es va despenjar en el marcador una mica després del primer quart arribant a estar 16 punts per sobre al minut 3 del segon quart, amb una intensitat defensiva molt alta, controlant el rebot i tenint un molt bon encert en tot moment des de fora de 6,75. Una mínima reacció del nostre rival abans del descans va posar el marcador en un clar però no definitiu 37-25.

El començament del tercer quart va ser molt bo: amb la mateixa tendència de la resta del partit, arribant a tenir un avantatge de 19 punts (50-31). Però una fantàstica reacció del rival amb una mica més d’intensitat va posar el marcador en un molt inquietant 58-55 al minut 5 de l’últim quart. Una molt bona reacció del nostre equip ens va tornar a donar un avantatge de nou punts que vam mantenir fins el final.

RESULTAT: 74-67

 

Mal partit del nostre equip el que vam jugar aquest diumenge contra el mateix equip al qui vam guanyar el dia anterior. Aquesta vegada el rival ens va superar en intensitat en gairebé tot moment i va merèixer la victòria. Vam tenir molts problemes al començament per aconseguir bons tirs i el rival es va escapar una mica en el marcador al final del quart, dinàmica que es va repetir durant tot el segon quart.

El tercer quart del nostre equip va ser molt bo, amb una intensitat molt bona i controlant una mica més el rebot defensiu, arribant-nos a posar a dos punts gairebé al final del quart.

Finalment, un començament molt dolent de l’últim quart amb un parcial de 9-0 va ser definitiu per al desenvolupament del partit i els nostres van pagar l’esforç de tot el cap de setmana no podent reaccionar.

RESULTAT: 75-57