Victòria balsàmica del Júnior 3 Masculí Heimdall en el derbi sabadellenc de la jornada, contra el fins ara segon classificat, el Creu Alta Sabadell 2.

Un partit molt complex degut a l’horari i les baixes que presentaven els locals (fins a 5). Però el que podia semblar a priori un triomf visitant sense pal·liatius va resultar tot el contrari. Des del primer minut els col·legials van mostrar-se molt seriosos i van imposar el ritme de partit, amb transicions ràpides. Per l’altra banda, els arlequinats no es mostraven gaire encertats de cara a cistella, finalitzant el primer quart amb avantatge local (18-11). Els següents 10 minuts van seguir la mateixa dinàmica i la diferència es va eixamplar, arribant al descans amb més de 10 punts de diferència pels locals.

Es preveia una reacció visitant en qualsevol moment, i així va ser. L’encert (des de 6,25m sobretot) va augmentar i això combinat amb la relaxació local va fer que retallessin diferències fins als 6 punts. Tímida reacció dels grana que aconseguien, però, mantenir el marcador a favor seu al final del tercer quart. Últims 10 minuts trepidants i amb opcions per ambdós conjunts, però la defensa zonal proposada per l’equip visitant no va resultar i l’encert des de 6,25m (fins a 3 triples consecutius) va trencar el partit definitivament a falta de 3 minuts (65-51). Malgrat això, una última reacció arlequinada va donar emoció als minuts finals, però la victòria no s’escaparia aquest cop del pavelló Jardí (67-57).

Dosi de moral, doncs, pel Júnior 3 Masculí Heimdall que tindrà davant aquest cap de setmana al rival més en forma de la lliga, el CEB Sant Jordi, en un altre partit on hauran de treure la seva millor versió si volen competir.

 

RESULTAT: 67-57