Nova derrota del Mini Femení Grana, aquest cop al pavelló del carrer Jardí contra el Club Natació Terrassa.

Les grana van sortir adormides i van endur-se dos parcials negatius en els dos primers períodes, però al tercer període van poder reaccionar i amb un parcial de 10-2 van aconseguir capgirar la situació i posar-se per endavant al marcador. Tot i això, les grana, ràpidament van mostrar la seva irregularitat cedint un 2-8 al quart període.

Les locals van seguir en línia negativa als dos següents períodes i les egarenques van aprofitar per obrir una petita escletxa en l'electrònic. Les col·legials semblava que no tinguessin ganes de guanyar el partit en molts trams d'aquest i, en determinats moments, es veien jugadores completament soles. També es va poder veure, així com en setmanes anteriors, un mal balanç defensiu després de pèrdua de pilota o de tir errat. 

No obstant tot això, les grana van endollar-se als dos últims períodes cercant la victòria i buscant diversos llançaments exteriors que podrien haver fet canviar el resultat final, però molts d'ells no van entrar i la victòria va acabar de decantar-se pel bàndol visitant. Un esforç sense premi final i que probablement va arribar massa tard. 

 

RESULTAT: 43-50