Diumenge a primera hora del matí visitaven el pavelló del Carrer Jardí les barcelonines de l’UE Claret, un equip incòmode per la seva manera que tenen de jugar.

El partit és pot diferenciar en dues fases bastant clares per les grana : la primera podem dir que es tracta de la primera meitat on l'equip patia en el rebot en ambdós parts de la pista, i això concedia a les barcelonines segones opcions pel seu atac, que les nostres no sortissin el contraatac i que no es pressionés la sortida de la pilota.

La segona fase es tracta del canvi de xip que va haver-hi durant el descans i les seves conseqüències; com la bona pressió a la pilota després de perdre-la o bé després d'anotar, una petita millora en l'activitat defensiva i sobretot el poder controlar una mica més el rebot, fet que ens donava opcions de córrer i de poder anotar en contraatac o durant algina transició.

Cal esmentar també el que van millorar les nostres, que és la gran constància de seguir intentant les coses ja sigui: continuar treballant per anotar o pressionar la jugadora amb pilota per poder recuperar la pilota. 

Setmana de treball dur i per algunes s'acaba el trimestre però per altres toca anar a competir al torneig de Cambrils.

 

RESULTAT: 57-48