Dues cares molt oposades per part del segon equip Júnior Masculí. Una molt bona arrencada de partit i en general una bona primera meitat, i una més que decepcionant segona meitat han portat a un partit sense color que s’ha acabat imposant l’equip barceloní per 25 punts de diferència.

Tal i com hem dit, l’equip del Sant Nicolau ha sortit molt endollat, amb accions més que destacables ofensivament combinades amb una concentració molt bona en accions defensives. El rival, molt més potent físicament, ha sortit tímid però cap a final de quart, un parcial de 10-4 ha acabat imposant per detalls el primer quart.

El segon quart les cartes estaven sobre la taula. El Gaudí, amb una pressió asfixiant tota la pista ha dificultat la sortida de pilot a i ha promogut la precipitació visitant. Per contra, l’equip sabadellenc seguia amb una defensa força consistent, amb un control de rebot més que correcte i mantenia amb opcions (42-32 al descans).

Tots els possibles elogis que hagin pogut sortir en el transcurs de l’escrit queden totalment tapats per la segona meitat incorregible, amb falta d’ambició i ambició del conjunt del Sant Nicolau. Ni defensivament i ofensivament estàvem al nivell mínim per dificultar el joc rival, i el marcador s’anava eixamplant pel conjunt local. Al final del tercer quart la diferència era de 20 punts.

L’últim quart un pur tràmit, jugant pràcticament la totalitat de minuts amb els joves ja que mantenien el nivell d’intensitat adequat tot i que certament en defensa perdíem més control. Ara venen uns dies de descans que ens aniran bé per recuperar efectius per afrontar els dos darrers partits amb les il·lusions renovades.

 

RESULTAT: 91-66