El Sant Nicolau Sabadell es desplaçava fins Arenys per disputar el segon partit consecutiu a pista contrària en aquesta recta final de la temporada on la lluita per la permanència està sent molt igualada. L'equip filial del Joventut de Badalona , situat a la 5a posició va plantejar un partit fonamentat en la defensa molt intensa sempre al límit amb molta ocupació d'espais.

El seu atac, basat en la generació de joc a través de l’1c1 dels seus exteriors amb gran talent i les assistències (21 en total) als jugadors interiors (cal destacar les actuacions d'Omar Toure amb 41  i Eduard García amb 21 de valoració cadascú). 

El Sabadell Sant Nicolau va controlar el ritme d'inici de partit amb un parcial de 21 a 22. Al segon període l'equip de l'Arenys jugava amb més comoditat i trobava la connexió exterior-interior. Al descans el marcador era de 45-35.

El plantejament de l'staff de Sant Nicolau va ser clar: defenses alternes i intentar desbloquejar el seu joc fluid d'1c1 i doblar boles interiors. Amb un bon parcial de 16-22, s'arribava als darrers 10 minuts amb possibilitats reals de victòria amb 61-57.

Novament l'equip local pujava encara més el nivell defensiu per deixar el Sabadell en només 14 punts a l'esprint final. Al darrer quart el conjunt d'Arenys va exercir amb veterania, controlant les accions i el ritme de joc. Amb 82-71 s'arribava al xiulet final. 

Per banda sabadellenca, cal destacar les actuacions de Nil Angelats, liderant a l’equip i dels jugadors de cantera Dani Juan i Carles Rodríguez.

Amb aquest resultat el Sabadell Sant Nicolau perd el marge que tenia sobre els equips que estan en zona de play out a resta de dues jornades per acabar la competició. Caldrà fer un gran esforç la següent jornada vinent després de setmana santa al pavelló del carrer Jardí, contra un Collblanc, que ja no es juga res.

 

RESULTAT: 82-71