Últim desplaçament de la temporada per als nostres cadets i va ser ni mes ni menys que la pista del FC Barcelona Lassa “A”, l’únic equip invicte de tota la preferent tan a la primera fase com a la segona.

Va ser un partit molt complicat per als grana ja que els blaugranes estan perfilant la final a quatre del Campionat de Catalunya i era molt difícil de protagonitzar cap tipus de sorpresa. De totes maneres es van veure coses interesants i moments de bones accions tant ofensives com defensives.

La millor notícia va ser que els resultats donats durant el cap de setmana a donat la permanència del nostre cadet a la màxima categoria una temporada més i per tant en el curs 17/18 el Club Esportiu Sant Nicolau tornarà a veure els millors partits de bàsquet de Catalunya. I tot gràcies a aquest grup que porta treballant vàries temporades a un gran nivell i que com a premi, després de la classificació per al Top-8, ara arriba la permanència en aquest grup. Moltíssimes felicitats nois, gran treball!

 

RESULTAT: 111-55