Derrota ajustada del Júnior 3 Masculí Heimdall davant l’equip més en forma de la lliga, el CEB Sant Jordi, que suma deu victòries consecutives.

Partit que va començar amb molts dubtes per ambdós conjunts. Pèrdues de pilota i imprecisions constants que feien que no hi hagués un dominador clar, però dins d’aquesta guerra van ser els locals els que van acabar per davant el marcador al final del primer quart. Els següents 10 minuts seguien la mateixa tònica, amb domini grana però imprecisions que feien impossible augmentar la distància al marcador abans del pas pels vestidors (25-23).

Tercer quart clau, on el Sant Jordi va ser capaç de convertir punts a través de transicions i segones i terceres oportunitats (que a la llarga li costarien el partit als col·legials) i va posar-se per davant al marcador, encara que continuava ajustat a falta de 10 minuts pel final.

Últim quart on els locals tractaven d’imposar el seu joc i aconseguien forçar faltes i treure tirs alliberats, però la manca d’encert (fins a més de 5 tirs lliures fallats) va fer impossible capgirar el marcador i la victòria va volar del pavelló del carrer Jardí.

Setmana de descans pel Júnior 3 Masculí Heimdall abans d’encarar la recta final de la competició, amb un partit complicat al camp del CB Ripollet.

 

RESULTAT: 45-49