Primera oportunitat desaprofitada de les dues que teníem per classificar-nos per a quarts de final en un partit de molta qualitat el jugat el diumenge de Sant Jordi a Barcelona.

El començament del rival va ser impressionant, ficant el seus primers sis tirs de tres punts tot i que la majoria estaven ben defensats. Aquesta tònica es va mantenir durant tot el segon quart, anant al descans amb un avantatge de 18 punts al seu favor.

Poc a poc, amb una molt bona activitat defensiva i triant bé les opcions d’atac, el nostre equip va retallar la distància fins a 5 punts abans del final del tercer quart. Un tir de tres punts seu va tancar el marcador amb una distància de 8 punts.

Finalment, a l’últim quart amb un gran esforç físic vam retallar definitivament el seu avantatge des  d’un 60 - 48 a un 64 - 65 al nostre favor a només 1:08 per al final. Malauradament, quatre accions desafortunades en atac i defensa, culminades amb un tir a falta de 8 segons, li va donar al rival la victòria per un ajustat 67 - 65.

 

RESULTAT: 67-65