Victòria vital del Sant Nicolau de Sabadell dissabte contra un rival que no es jugava res a nivell de classificació però que en cap moment va venir a posar les coses fàcils als locals. El matx es jugava en jornada unificada a les 19h de la tarda, mateix horari per a tots els equips de la competició, i la grada va respondre a la crida dels jugadors.

La comunió entre afició i equip va ser perfecte. Els jugadors del primer equip entre setmana havien anat passant a demanar suport a molts equips de base, i aquests van respondre massivament per sumar el tretzè element que tant va ajudar en els minuts finals de partit.

Igualtat total i molts errors no forçats durant el matx, que es va jugar al ritme que van marcar els de l’Hospitalet, amb possessions llargues i carregant molt en el joc interior i en el rebot ofensiu. A la mitja part es va arribar 3 punts per sota pels de Sabadell.

La segona part no va canviar en excés, amb un Sant Nicolau Sabadell molt castigat per les faltes i les lesions, però liderats pel capità Marc Sobrepera i per un gran Albert Cadafalch van aconseguir pujar el ritme defensiu i ofensiu, atacar la zona amb més solvència i endur-se la victòria en els instants finals.

Amb els resultats que es van donar amb victòries dels equips perseguidors, viurem una última jornada d’infart. La salvació passa per guanyar a la pista del Mallorca dissabte 29, tot i que una derrota combinada també amb la desfeta dels equips que precedeixen als sabadellencs a la classificació també donaria la permanència a Lliga EBA. Una setmana pel desenllaç final.

 

RESULTAT: 68-63