Partit molt seriós i emocionant de les grana, que tot i perdre a l'últim instant, varen donar un pas endavant en molts aspectes del joc i sobretot mostrant més regularitat durant tot el partit que en les últimes jornades. 

Els primers minuts varen ser per les grana, que molt concentrades, sabien com havien de jugar si aspiraven a competir i acabar optant al partit. Un Mataró molt actiu des de la línia de tres i amb un atac molt estructurat, patia més per atacar que en l'anada ja que les grana aquest cop varen ser capaces de defensar millor. Al descans, 22-19 per les de Sabadell, que controlaven el matx. 

La represa va estar plena d'emoció. Cada vegada que les noies de Sant Nicolau obrien un lleuger avantatge, les mataronines contraatacaven i s'apropaven, sense donar el partit per perdut en cap moment. Als darrers minuts, les grana perdien l'energia i es desinflaven poc a poc davant d'unes visitants entonades als instants finals. Tot i disposar de la última possessió per a poder guanyar el partit, no hi va haver sort per les grana. Final, 55-56. El resultat no amaga però, la bona feina de les jugadores grana. Seguim! 

 

RESULTAT: 55-56