Males sensacions en el partit que enfrontava els nostres aquesta setmana contra els últims classificats de la competició a casa. L’aturada de setmana santa fa passar factura sobretot a l’hora de definir.

Amb un parcial inicial d’11 a 0 en els primers 5 minuts s’agafen bones sensacions per encarar  el partit. Malauradament, després del minut 7 del primer quarts els nostres es veuen incapaços d’anotar un sol punt en els següents 13 minuts fins que un triple a l’últim segon del segon període trenca aquesta mala ratxa. Els matadeperencs només aconsegueixen retallar 9 punts dels 16 que teníem d’avantatge i ens anem al vestuari amb 10 punts d’avantatge però amb un regust molt amarg.

És el moment de fer un canvi de xip i tornar a agafar confiança. Aquest mal parcial ha sigut resultat d’un error rere l’altre per falta de tensió. El vestuari fa la seva feina i es retorna al partit per la porta gran: 14-6 al 3r període i 18-7 al 4t. Ningú se’n va amb la sensació d’un bon partit i sabent que cal polir aquests detalls.

RESULTAT: 53-24

 

Venint d’un partit francament dolent dels nostres fa només un parell de dies contra els últims classificats, aquest enfrontament contra els penúltims calia que fos una redempció. Era necessari dominar de principi a fi i amb consistència.

Un bon inici posa els granes 10 punts per davant en el primer període en gran part gràcies a una pressió que els rivals tenen seriosos problemes en sobrepassar. No és fins a mitjans del segon període que no aconsegueixen fer mal trencant aquesta pressió principalment a causa de la sobre extensió de les nostres últimes línies defensives per ànsies de pilota. Això sumat a pobres decisions ofensives fa que es perdi part de l’avantatge acumulat durant el quart i segueixi guanyant “només” de 10 a la mitja part.

La correcció d’aquests detalls al vestuari permet tornar a treure profit de la pressió que, d’aquí fins al final del partit el rival no dóna motius per plantejar cap alternativa.

L’alt nivell de joc i intensitat en els 40 minuts donen la victòria als sabadellencs que necessitaven tornar al seu estil de joc després del desastre de l’últim partit. Les bones cares de jugadors i pares demostren que el trajecte fins a caldes ha valgut la pena.

RESULTAT: 53-83