Últim partit de la temporada per al nostre Cadet 1 Masculí Kyrya. Una temporada de somni. Una temporada en la que l’equip a competit entre el Top 16 de Catalunya.

Una temporada en la que es va aconseguir l’ascens al Top 8. Una temporada històrica per aquesta fita i per que ha assolit la permanència. Una temporada en la que els grana han lluitat, han patit, han guanyat i han perdut però per sobre de tot han competit. Una temporada de formació. Una temporada brillant.

El diumenge passat la van acomiadar davant el potent Club Joventut de Badalona, la Penya. Un partit en la que els nostres van jugar de tu a tu durant els dos primers quarts. A la represa ja va ser impossible davant un conjunt que ja té totes les peces encaixades de cara a la Final a 4 d’aquest cap de setmana i de cara al proper campionat d’Espanya de finals de maig.

En definitiva un partit que va servir per veure als nostres cadets lluitant al màxim i per última vegada a questa temporada. Per tot moltíssimes felicitats la temporada ha estat brutal!

 

RESULTAT: 71-102