Amb gran serietat, el Sènior A Femení EBYP oferia un joc ofensiu molt agradable encara que amb poc encert, sobretot a la recta final del matx, però era la seva defensa la qual no deixava opcions a una UESC que va poder posar en problemes a les sabadellenques. En el primer quart, es va començar a veure les cartes que oferien cada equip. La UESC buscaria el tir exterior i l’1x1 per aconseguir els seus punts, mentre que el Sant Nicolau jugava per dins amb més contundència.

En el segon quart i veient que la superioritat física local era superior, les de Sabadell van buscar anotacions fàcils des tir lliure, que venien de faltes precipitades de la UESC. Amb un parcial de 8-2 final s'arribava al descans on l’electrònic marcava un 32-28 i l'objectiu aconseguit d’una bona defensa.

A la represa, la igualtat en el marcador es mantenia, Sant Cugat aconseguia córrer una mica més fàcil de lo esperat i anotava. Així s’arribava a la recta final, el Sant Nicolau començava a defensar amb contundència, deixant només en 5 punts a la UESC i fent que les seves jugadores claus no veiessin cèrcol.

Novament el joc interior s'imposava, però aquest cop oferint pilotes a les jugadores exteriors, els que castigaven des de la llarga distància i en el 1x1. S’arribava al final amb un resultat favorable a les sabadellenques de 58-44.

Amb aquesta victòria el Sant Nicolau segueix depenent de si mateix per aconseguir la 2a posició, tres partits queden per finalitzar la temporada. Una recta final apassionant.

 

RESULTAT: 58-44