Victòria balsàmica del Júnior 3 Masculí Heimdall davant el CEB Pallejà Vermell, en un duel més equilibrat del que el marcador final reflecteix.

Malgrat la situació classificatòria de l’equip rival, els col·legials sabien que seria un partit complex i així va ser. En un pavelló Jardí encara fred cap dels dos equips entrava en calor i es veien uns primers minuts ple d’imprecisions. En aquesta tessitura els visitants aconseguien una petita avantatge al marcador que els hi duraria fins al minut final del quart, on dues accions consecutives dels sabadellencs els hi atorgaven el primer parcial (11-8).

S’havia de revertir la dinàmica del partit i així va ser. Els següents 10 minuts van ser d’absolut domini grana, deixant a l’equip rival en 3 punts i anotant-ne 22 (33-11). El CEB Pallejà, però, no va rendir-se en cap moment i va ser capaç d’emportar-se el tercer parcial i situant-se a només 11 punts al inici de l’últim quart. Cap dels dos equips aconseguia retallar ni ampliar diferències. Malgrat això, els pas dels minuts afavoria els interessos locals, que van saber gestionar el marcador i aprofitant la relaxació final visitant van aconseguir la màxima del partit (64-40).

Recupera sensacions, doncs, el Júnior 3 Masculí Heimdall abans d’un difícil partit davant l’Europa International School el diumenge a les 11h. Us hi esperem!

 

RESULTAT: 64-40