Derrota contundent del Júnior 2 Masculí Masiá contra el Manresa, el gran dominador de la competició.

El partit va estar igualat durant els dos primers quarts, però la segona part es va imposar la lògica diferència i la diferència final va ser una mica enganyosa.

El partit va començar molt bé pel conjunt sabadellenc, amb dos triples només sortir a pista. El Manresa, un equip amb molta facilitat anotadora, amb un gran físic i ambició, de seguida va desengreixar la màquina i es va situar 6-17 al minut 5. Des de llavors, la igualtat en el joc va ser la tònica fins a final de quart.

El segon període va ser molt igualat, i inclús va acabar sent favorable el parcial per 17-15. L’equip del Sant Nicolau es trobava còmode defensant, sense concedir pràcticament cap segona oportunitat i amb una certa fluïdesa ofensiva. Van ser els millors moments del partit on tot l’equip participava en el bon joc col·lectiu. Al descans un il·lusionant 37-43.

Però la segona part va ser totalment diferent. En el tercer quart, la defensa va ser prou bona per part del nostre conjunt però en aquesta ocasió no va anar acompanyat d’encert ofensiu. Tot i que el conjunt del Bages va pujar el seu to defensiu, els atacs seguien sent prou convincents però faltava ficar el bàsquet. I ja se sap, contra un conjunt tant superior, si no anotes ho pagues. Final del tercer quart 43-60, partit sentenciat.

Però faltava el pitjor per venir. El darrer quart, l’equip va baixar els braços i tota la gran feina defensiva feta fins llavors es va esvair: segones oportunitats constants, balanç defensiu inexistent, defensa poc equilibrada... El Manresa va jugar el seu joc que fins llavors no havia aconseguit fer-ho, i tot i que vam recuperar el ritme anotador habitual, els errors defensius van embrutar la feina de tot el partit.

Final amb un marcador enganyós, i satisfets sobretot per la primera part.

 

RESULTAT: 60-96