Darrer partit de la temporada pel Júnior 2 Masculí. El partit va estar molt igualat els 3 primers quarts però, com ha sigut habitual contra equips importants de la competició, l’equip s’ha acabat emportant una diferència molt major del que es mereixien.

El matx va començar amb més encert local que visitant, però amb un nivell defensiu molt interessant per part dels dos equips. Als primers minuts, l’equip local va arribar a un avantatge de 7 punts però poc a poc van anar reduint les distàncies gràcies a la consistència defensiva i les ràpides transicions al contraatac. Final del quart 14-15 pel conjunt sabadellenc.

El segon quart va ser una còpia del primer, però ja s’intuïa una superioritat per part del conjunt del Baix Camp. La superioritat sobretot sota els taulells feia difícil mantenir el nivell que ens presentaven. Però l’equip sense perdre els nervis, va aconseguir un parcial de 0-6 que el mantenia dins el partit (34-30 al descans).

El tercer quart, va canviar la dinàmica general del matx. Tots dos equips veien cistella amb facilitat i sabíem que ens feia vulnerables. Hem sigut un equip que hem d’estar a un nivell molt alt defensiu per poder competir amb grans conjunts, la qual cosa no ens interessava disparar el marcador. Per sort estàvem inspirats i manteníem el partit a ratlla. En aquesta ocasió, un parcial de 6-0 posava les diferències en 64-54.

Un darrer quart per oblidar, on vam perdre per complet el guió i ritme de partit. Sense defensa, sense encert ofensiu el rival va fer el que va voler amb nosaltres. Una gran llàstima ja que ens havíem proposat competir el partit fins als instants finals i no ho vam aconseguir per poc.

Satisfets en línies generals per la temporada, esperem que hagi servit per millorar individualment i col·lectivament a cada component de l’equip.

 

RESULTAT: 94-69