Victòria del Sant Nicolau en la penúltima jornada de la lliga regular. El partit va iniciar amb uns granes molt seriosos  i que es mostraven molt còmodes davant un rival que no trobava la manera de contrarestar el joc dels sabadellencs.

Després dels primers 5 minuts l’avantatge ja era  de 15 punts en el marcador a favor dels visitants.

Tot feia intuir que anava a ser un excel·lent partit del Pre-Infantil 1 del Sant Nicolau, però el joc i el rendiment a partir del segon quart va estar molt lluny de l’ofert en els primers 5 minuts.

Els grana es van mostrar molt precipitats i erràtics en atac, seleccionant de manera equivocada les decisions i prioritzant les individualitats sobre el col·lectiu.

Aquesta dinàmica va seguir fins el setè quart i durant aquest període de 25 minuts el partit va ser força igualat, tot i que amb avantatges de 20 punts a favor dels sabadellencs, gràcies a la diferència assolida en el primer quart. No va ser fins el dos darrers quarts quan el Sant Nicolau va ser capaç d’eixamplar el marcador i tornar a jugar amb certa comoditat.

Per davant, tota una setmana per millorar i reflexionar sobre la dinàmica i el joc de l’últim partit, amb l’objectiu de seguir creixent.

 

RESULTAT: 47-90