Derrota ajustada del Júnior 3 Masculí Heimdall en un partit davant un dels rivals més difícils del grup, l’Europa International School.

L’equip local presentava diverses baixes que eren cobertes per jugadors d’altres equips però això no va ser motiu per viure un partit emocionant i ple d’alternatives al marcador. Durant els primers minuts, però, els dos conjunts es mostraven imprecisos i no aconseguien imposar el seu joc. L’Europa, però, agafava una petita renda (8-14) que era reduïda a la meitat per un triple sobre la botzina (11-14).

Segon quart amb més anotació per part d’ambdós equips però en aquest cas el conjunt visitant portava les regnes del partit i mitjançant penetracions carregava de faltes als col·legials. Només el poc encert des de la línia de 4,60m mantenia vives les esperances locals (32-36) al descans. Després del pas per vestidors, els sabadellencs van ser capaços d’endurir la defensa i posar-se per davant per primer cop al partit (46-42) però 3 cistelles consecutives al finalitzar el quart tornaven a donar avantatge als visitants (46-48). Últim quart on els nervis locals van passar factura i els visitants van anar obrint una escletxa de 8 punts que es va ampliar a 11 (51-62) a falta de 58 segons per acabar el partit. Just a continuació del temps mort, mitjançant una pressió a tota pista els col·legials van ser capaços de reduir la diferència a 3 punts a falta de 3 segons (61-64). Malauradament, el tir per forçar la pròrroga no va entrar i els santcugatencs es van emportar el triomf.

2 partits resten al Júnior 3 Masculí Heimdall abans de finalitzar la lliga, el primer aquest dissabte a les 20h davant el CB Viladecavalls Negre, l’últim com a visitant.

RESULTAT: 61-64