El passat divendres 16 de juny el CE Sant Nicolau va organitzar el tradicional Sopar Social com a acte de cloenda de la Temporada 2016-2017. Més de 300 persones es van reunir al pati de l'Escola Sant Nicolau per gaudir d'una magnífica vetllada. Cal Boig va presentar el Sopar amb la col·laboració de Vins del Tros i van fer les delícies de tots els assistents gràcies als seus esplèndids tastets i saborosos plats.

 

 

La jornada va ser molt festiva i tota la Família Lau va gaudir de valent. Vam compartir els millors moments d'una esplèndida temporada així com vam fer les ja tradicionals activitats, com la rifa, les fotos a l'espectacular "photocall" que es va preparar per l'ocasió, aixi com el passi del Vídeo de Final de Temporada, enguany titolat "Challenge Accepted".

Amb aquest acte, el club posa punt i final a aquesta gran temporada. Els entrenaments dels equips estan arribant al final i en breu s'iniciaren totes les Activitats d'Estiu d'un CESN que sempre està en moviment.

 

 

 

GALERIA DE FOTOS

Punxa sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies del Sopar Social. Recorda que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES pots veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO FINAL TEMPORADA