S'acosten les Activitats d'Estiu, i entre elles, destaquen les Colònies de Bàsquet a La Conreria que es portaran a terme de l'1 al 8 de Juliol. Es tracta d'uns dies molt esperats per a tots els nois i noies inscrits, que esperen amb molta il·lusió poder gaudir de les activitats, dels entrenaments de bàsquet i de la convivència amb tots els grups que es citaran a les magnífiques instal·lacions de La Conreria.

A continuació podeu trobar tota la informació relativa a les Colònies:

 

UBICACIÓ:

La Conreria (Ctra. Badalona-Mollet km. 6 (BV-500), Tiana). Consulta el Mapa punxant AQUÍ

 

 

ARRIBADA I RECOLLIDA:

Arribada: Dissabte 1 de juliol a les 16:00h - Els jugadors i jugadores hauran de venir amb roba esportiva per poder entrenar.

Recollida: Dissabte 8 de juliol a les 11:00h - L'inici de la cloenda començarà a les 11:00h, per tant, recomanem sortir amb antelació.

 

 

COSES A PORTAR:

Podeu trobar la llista de Coses a Portar punxant AQUÍ

 

HORARIS DE LA SETMANA:

Podeu trobar els Horaris de la Setmana punxant AQUÍ

 

SEGUIMENT:

Ens podeu seguir a Twitter (https://twitter.com/CampusCESN) i a Instagram (https://www.instagram.com/laubasketball) per estar al corrent de totes les novetats i del dia a dia del campus.

 

Si teniu qualsevol dubte o comentari podeu contactar amb nosaltres a través de la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

EDICIÓ ANTERIOR (2016):

Recordes l'edició de l'any passat de les les Colònies de Bàsquet a la Conreria?

Pots visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que van realitzar tots els participants de les Colònies de Bàsquet a La Conreria de l'Estiu 2016.