S'obre el plaç per fer-nos arribar les Llicències Federatives, així com també el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2017-2018 per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Els Certificats Mèdics Esportius tenen una validesa d'una temporada en el cas de jugadors de categories superiors (Júnior a Sènior) i validesa per dues temporada per esportistes de cadet en avall (any 2002 i posteriors).

Si la revisió es va realitzar l'estiu passat, tindrà validesa fins 30 de juny de 2018.

Us podeu descarregar els arxius amb els documents necessaris en els següents enllaços:

 

 

Aprofitem per recordar-vos que tenim conveni d'acord per realitzar les corresponents revisions mèdiques a l'ARS Salut Esportiva, amb un preu a partir de 28€ per als socis del CESN que facin la revisió durant els mesos de juliol i agost. Per als socis del CESN opteu per fer la revisió al setembre el preu bonificat serà a partir de 33€. Trobareu més informació així com gestió de cites a www.arssalutesportiva.com.

Per últim recordar que sense Llicència Federativa i Certificat Mèdic Esportiu, cap jugador del CESN podrà iniciar la competició oficial per la Temporada 2017-2018.

Aquests documents s'han d'enviar per correu electrònic obligatòriament, ja que la inscripció a la FCBQ es farà de forma telemàtica amb data límit de 7 de setembre. Preguem per tant, per avançar feina, poder-ho rebre el més aviat possible. Els documents originals també s'hauran d'entregar a la Secretaria de l'escola durant els mesos de juliol i setembre (agost tancat) en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h.

Bàsquet femení:    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Bàsquet masculí:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.