El principi de l'estiu ens ha permès viure de nou dues setmanes increïbles gràcies a les Colònies de Bàsquet que ha organitzat el CE Sant Nicolau. La setmana del 25 de juny a l’1 de juliol es va realitzar el Beach & Basketball (El Masnou) per nois i noies d’entre 13 i 17 anys i la setmana de l’1 al 8 de juliol es va organitzar les Colònies a La Conreria (Tiana) per nens i nenes entre 6 i 13 anys.

 

BEACH & BASKETBALL

Segona edició del Beach & Basketball que aquest any canvia d’ubicació i es trasllada al Masnou. La casa, a cinc minuts caminant del pavelló i a deu de la platja resulta un escenari ideal per poder fer aquest campus.

Durant la setmana vam rebre la visita d’entrenadors catalans reconeguts com Raúl Martínez, Cesc Cabeza, Santi Suso, Marc Solanes i Jose Carlos Suárez i també de la jugadora del Femení Sant Adrià Itziar Llobet. Aprofitem aquestes línies per agrair a tots ells la col·laboració i la seva visita al campus.

L'experiència va ser extraordinària, el treball realitzat, junt amb les xerrades formatives i els moments de lleure, van deixar empremta a tots els participants i també als entrenadors que ho van fer possible. Un Campus que es repetirà en properes edicions i segur que serà un referent de l'estiu.

No us oblideu de consultar la Galeria de Fotos i els Vídeos!

 

 

Pots visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que van realitzar tots els participants del Beach & Basketball a El Masnou. També pots consultar molts més vídeos entrant al nostre canal de YouTube CESNTube

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA

L’1 de juliol va començar la desena edició de les Colònies de Bàsquet del Club Esportiu Sant Nicolau. La il·lusió era present a tots els participants que ja deixaven entreveure que seria una setmana excepcional. Des del primer dia la col·laboració va ser màxima, amb tots els nois i noies gaudint de les activitats, dels entrenaments de bàsquet i de la convivència entre tots els grups. Les competicions de multiesport, el 3x3 nocturn, els grups de lleure.. tot va ser genial i els somriures i la diversió estaven assegurades a cada hora.

La setmana va passar molt ràpid, i en un obrir i tancar d'ulls ja es duia a terme la cloenda, en un auditori amb tots els pares i mares que havien vingut a recollir als participants on es va projectar el Vídeo-Resum d'aquestes colònies excepcionals i tothom va poder reviure els moments més especials.

No us oblideu de consultar la Galeria Fotogràfica i els Vídeos!

 

 

Pots visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que van realitzar tots els participants de les Colònies de Bàsquet a La Conreria. També pots consultar molts més vídeos entrant al nostre canal de YouTube CESNTube

 

 

Finalment, voldríem agrair a Aguas Danone i a Mas Carol el seu patrocini en ambdós campus. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!