El Júnior 1 Masculí Masiá ha competit a les Fases d'Accés a Preferent que s'han dut a terme del 30 d'agost al 3 de setembre. Enquadrat dins del Grup 4, l'equip grana havia lluitar contra 4 equips més per obtenir la plaça a Preferent. Els rivals, molt potents, eren el Súria, el Sant Joan Despí, el Mollet i el Reus. La competició s'iniciava amb un partit molt dur al pavelló del carrer Jardí contra el Súria.

Un pavelló ple va intentar recolzar a l'equip per sumar la victòria, però un inici demolidor del rival (2-20) va fer que l'equip grana de Diego Martínez hagués d'anar a remolc i no pogués remuntar. Finalment el resultat de 63-83 a favor del Súria que no donava marge d'error al nostres en els següents partits.

L'endemà, l'equip visitava la pista del Sant Joan Despí, un conjunt molt potent que va mostrar tot el seu potencial ja des de l'inici del partit. Els nostres, van millorar el seu joc respecte el partit anterior i per moments van plantar cara a un equip que es va mostrar superior. Al final el resultat de 92-68 feia que el Júnior Masiá perdés les opcions d'entrar a Preferent.

 

 

Tot i això, s'havien de disputar les dues últimes jornades, i l'equip rebia la visita del Reus el divendres 1 de setembre al pavelló del Carrer Jardí. En un bon partit dels nostres, els jugadors van millorar molt les sensacions i van poder dominar el matx de principi a fi imposant-se per 82-71.

La Fase d'Ascens posava punt i final en una última jornada que es disputava a la pista del CB Mollet. Era el quart partit en quatre dies i l'equip de Diego Martínez ho va notar en forma de cansament. L'acumulació d'esforços va passar factura i no va permetre desenvolupar el joc habitual dels grana. Finalment l'equip posava punt i final a la competició caient per 79-62. Competirem a la categoria d'Interterritorial amb ganes de fer un gran paper i ser protagonistes.

Aquestes Fases s'han aprofitat per créixer com a equip. Les sensacions generals han estat bones i han demostrat que l'equip té molt potencial i que poc a poc podrà anar automatitzant conceptes de joc i assolint una identitat sòlida.